Connect with us

10 DIFERENȚE dintre DRAGOSTEA adevărată și atașamentul TEMPORAR

LIFESTYLE

10 DIFERENȚE dintre DRAGOSTEA adevărată și atașamentul TEMPORAR

10 DIFERENȚE dintre DRAGOSTEA adevărată și atașamentul TEMPORAR

Întreaga existenţă umană se învârte în jurul dragostei. Cu toții avem nevoie de dragoste și o căutăm, dar asta nu înseamnă că aceasta este ușor de găsit. Adesea relațiile te lasă cu promisiuni abandonate și inima frântă.

S-ar putea să te simți foarte atrasă de cineva și să îl placi foarte mult, ai putea avea o relație intensă cu cineva, să fiți mereu împreună și fericiți – și totuși să nu simți iubire adevărată. De foarte multe ori, ne trezit că suntem în situația în care nu ne dăm seama dacă suntem cu adevărat îndrăgostiți sau simțim doar atracție fizică pentru o persoană.

Iată câteva indicii că ești cu adevărat îndrăgostită:

1. Ești, în mod inexplicabil, fericită

Pentru tine fiecare zi este frumoasă și ai numai melodii vesele în minte. Ești fericită mereu, în adâncul sufletului tău, chiar și atunci când tensiunea intimă se mai domolește și lucrurile nu merg chiar cum trebuie. Știi că ai pe cineva special cu care poți vorbi și pe care te poți baza.

2. Te gândești la el tot timpul

Nu poți să ți-l scoți din cap. Fiecare lucru mărunt îți amintește de el și vrei să-i povestești despre tot ce ți se întâmplă. Știința are o explicație pentru acest lucru, care se întâmplă mai ales în fazele inițiale de îngrăgostire – creierul tău eliberează, alături de dopamină, o substanță numită noradrenalină.

3. Zâmbești constant

Zăpăceala continuă echivalează cu zâmbitul constant. Ești atât de fericită încât nimic nu-ți poate strica buna-dispoziție. Pentru tine este soare în fiecare zi, chiar dacă afară e frig și înnorat. Colegii și prietenii te întreabă de ce zâmbești și tu știi că asta se întâmplă fiindcă există cineva special în viața ta.

4. Iubești lumea

Când ești îndrăgostită, lumea ți se pare că este un loc mult mai frumos. Acum că ești cu cineva special, parcă ți se mai ridică greutățile de pe umeri, iar viața ți se pare mult mai interesantă. Simți că te poți descurca în orice situație.

5. Ai fluturi în stomac

Știi senzația de fluturi în stomac? Acei mici fiori și pierderea poftei de mâncare? Da, dragostea te face să te simți așa de fiecare dată când te gândești la el sau îi auzi numele ori ești cu el. Poate că e totul nou și ți se pare ciudat, dar te simți și în siguranță și confortabil alături de cel drag.

6. Te simți împăcată cu tine însăți

Poate că au existat momente în care te-ai criticat sau ai crezut că nu ești suficient de bună – dar gata, aceste lucruri au rămas în trecut. Știi că cineva te iubește așa cum ești, iar asta e ceva minunat. Înveți, de asemenea, să îți accepți și tu defectele și nu îți e mai critici așa mult. De asemenea, când ești îndrăgostită te simți puternică, de parcă ai putea să înfrunți orice.

7. Te simți acasă

Atunci când ești îndrăgostită de cineva, știi că e dragoste adevărată deoarece te simți absolut confortabil în preajma lui. Poți să fii cine ești fără să-ți fie teamă că vei fi judecată. Poți vorbi cu el despre orice-ți trece prin cap, fie că te plângi de coșurile de pe față sau îi spui că ai avut o zi proastă la muncă. Puteți vorbi despre prostii sau lucruri serioase fără să te simți stânjenită.

Citește și Dacă BĂRBATUL tău are aceste 10 CALITĂȚI, nu-l părăsi NICIODATĂ

Fără îndoială, pe lume există niște bărbați incredibili. Problema este că nu mereu știm cum să îi alegem din marea de tipi nepotriviți, care nu sunt gata să aibă o relație serioasă cu cineva. Dacă nici tu nu vrei o relație serioasă, e în regulă, dar dacă vrei un viitor cu cineva, iată la ce ar trebui să fii atentă:

1. Îi pasă de succesul tău

Nu trebuie să fii cu un bărbat care încearcă să te doboare. Bărbatul potrivit pentru tine ar trebui să sărbătorească succesele tale împreună cu tine și să facă tot ce poate pentru a te ajuta să-ți atingi scopurile.

2. E ambițios

Vrea ca amândoi să aveți succes. Nu ai nevoie să fii cu cineva care nu știe ce înseamnă munca. Dacă tu nu mai poți de oboseală, iar el stă acasă și nu face nimic, ceva e greșit aici.

3. Te poate face să râzi

Viața e prea scurtă pentru a rămâne într-o relație plictisitoare toată viața. Una dintre părțile cele mai importante ale unei relații e să te distrezi cu partenerul. Ai nevoie de cineva alături de care să te simți bine chiar și în zilele urâte.

4. Îți acordă prioritate

Timpul tău e prețios. Ai nevoie de un bărbat care înțelege și respect asta. Vor fi o mulțime de oameni în viața ta care te vor face să pierzi timp. Nu ai nevoie să te întâlnești cu cineva care numai asta știe să facă.

5. Te va face să fii în gardă

Nu ai nevoie de cineva care să fie de acord cu tot ce spui, ci de cineva care să te provoace și care continuă să te surprindă.

6. Va ști când să se oprească

Atunci când discutăm în contradictoriu cu cineva nu avem mereu dreptate, fie că ne place sau nu. Toată lumea exagerează din când în când, iar partenerul potrivit trebuie să înțeleagă asta.

7. Va lăsa totul pentru a te ajuta

Bărbatul tău trebuie să fie alături de tine atunci când lucrurile nu merg cum trebuie – când rămâi în pană sau când ai avut o zi îngrozitoare și ai nevoie de cineva care să te înveselească. Trebuie să aveți grijă unul de altul și să vă ajutați.

8. Are răbdare cu tine

Ai nevoie să fii cu cineva care nu te va forța să faci ceva pentru care nu ești pregătită. Nu îți trebuie cineva care nu înțelege de ce nu ești pregătită să treci la pasul următor sau să-i cunoști părinții, ci un om care va face tot ce poate ca tu să te simți confortabil.

9. E consecvent

Nu stă lângă tine într-o zi și pleacă în următoarea – din punct de vedere fizic sau emoțional. Nu trebuie să fii cu o persoană cu care nu poți să vorbești.

10. Nu trebuie să-ți spună că te iubește pentru că știi deja

Bineînțeles că e minunat să auzi pe cineva spunându-ți că te iubește, dar e și mai grozav atunci când nu e nevoie de cuvinte, deoarece faptele sunt mult mai grăitoare.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus