Connect with us

10 lucruri pe care BĂRBAȚII vor să le știi, însă NU ți le vor SPUNE NICIODATĂ

LIFESTYLE

10 lucruri pe care BĂRBAȚII vor să le știi, însă NU ți le vor SPUNE NICIODATĂ

10 lucruri pe care BĂRBAȚII vor să le știi, însă NU ți le vor SPUNE NICIODATĂ

Bărbaților nu le este ușor să-și exprime sentimentele, așa că este important să înveți care sunt lucrurile de care trebuie să ții cont, deși el nu ți le va spune niciodată!

Bărbații, ca și femeile, au propriile lor nesiguranțe și secrete pe care nu le pot împărți cu nimeni, mai ales dacă au fost răniți în trecut de anumite persoane. Oricum, dacă vrei să cunoști bărbații mai bine fără să fie nevoie să îi forțezi să îți spună lucruri, este bine să înveți care sunt lucrurile pe care fiecare bărbat și-ar dori să le înțelegi, fără să ți le spună.
Pentru un bărbat este dificil să spună unei femei ce sentimente nutrește pentru ea. Bărbații nu sunt cele mai puternice ființe de pe pământ, oricât ar vrea să pară, chiar dacă nu plâng și nu se vaită, nu înseamnă că nu se întâmplă nimic în sufletul lor. Diferența dintre bărbați și femei este că unii cred că a-ți expune sentimentele în fața altora înseamnă că ești slab.

Vrei să înțelegi ce se întâmplă în creierul unui tip?
Iată 10 lucruri pe care nu ți le va spune niciodată:

1. Și el se sperie uneori

Bărbații, ca și femeile, se sperie uneori de anumite lucruri iar acest lucru este unul normal, fie că este vorba despre întuneric sau despre probleme financiare. Intră în panică, dar nu recunosc. Unii bărbați, pentru că nu vor să recunoască, preferă să fie duri și agresivi în momentele de panică. Teama se manifestă diferit de la individ la individ și un tip n-o să recunoască niciodată că îi e teamă de ceva.

2. Uneori habar n-au ce să facă

Bărbații n-au întotdeauna răspunsul pentru fiecare întrebare, chiar dacă ar vrea să dea aparența acestui lucru. Ca femei, avem tendința să descoperim din ce în ce mai multe lucruri despre ei, iar un lucru sigur e că pot avea momente și ei momente de rătăcire.

3. Și bărbații plâng câteodată

Numai că nu vezi tu, pentru că asta este e un semn pe care ei îl asociază cu slăbiciunea și vor să pară duri și puternici. Știm că plâng pe rupte atunci când nu-i vede nimeni, chiar dacă nu recunosc acest lucru.

4. Pot avea complexe fizice

Așa cum noi, femeile, tindem să ne plângem despre faptul că ne-am îngrășat sau că am slăbit prea mult, așa se plâng și ei în interiorul lor, dar fără să recunoască. Un bărbat poate fi extrem de nesigur pe el și poate fi frustrat legat de faptul că nu arată atât de bine pe cât și-ar dori. Important este să fii mereu alături de el și să-l susții.

5. Le pasă de ceea ce crezi despre ei

Chiar dacă bărbații încearcă să pară indiferenți, dacă însemni mult pentru el, va fi speriat de modul în care îl vei privi dacă vei crede că este vulnerabil. Astfel, preferă să nu își împărtășească sentimentele deloc sau să le arate rar. Nu recunosc faptul că le pasă de cineva, dar asta nu-i o dovadă de putere, ci de slăbiciune. Da, bărbații sunt slabi și ei din când în când.

6. Au dileme existențiale și se întreabă dacă sunt iubiți/prieteni/tați buni (când e cazul)

Dacă e tătic, să fii sigură că își face probleme zilnic legate de creșterea copilului și despre cum să facă să fie un părinte bun. Încearcă să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut părinții lui cu el. Poți să-i confirmi faptul că e un tată extraordinar și că cel mic va învăța multe de la el.

7. Își fac griji pentru că vor ca tu să ai cea mai bună părere despre ei

Orice bărbat serios implicat într-o relație de lungă durată vrea să-i demonstreze iubitei că o merită. Unii bărbați fac declarații femeilor pe care le iubesc, alții nu pot recunoaște asta, așa că preferă să acorde mai multă atenție gesturilor pe care le fac.

8. Și ei au nevoie de tandrețe

Sigur că n-o să îți spună niciodată în mod direct să-l iei în brațe. Poți să-l îmbrățișezi des și să-i arăți că îți pasă, chiar dacă el nu ți-o cere și nu arată că ar avea nevoie de tandrețe.

9. Sunt geloși atunci când atragi privirile altor bărbați

Da, gelozia este un alt lucru pe care bărbații preferă să nu-l recunoască. E ok să fie gelos, atâta timp cât anumite limite nu sunt încălcate. Gelozia exagerată sugerează faptul că în acea relație nu există siguranță.

10. Vrea să fii mama copiilor lui, dar nu recunoaște asta

Dacă sunteți deja de mult timp împreună, iubitul tău cel mai probabil și-ar dori ca tu să fii cea lângă care el își petrece restul vieții și cu care își întemeiază o familie, însă nu va recunoaște acest lucru pentru că va avea senzația că e vulnerabil, dar nu știe că de fapt asta e cea mai frumoasă declarație pe care ți-o poate face.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus